Welkom op onze homepagina.

Op deze pagina vindt je allerlei gegevens over onze vereniging Taekyon Houten en over onze zelfverdedigingssport Taekwondo.

"Info, wie waar wanneer" geeft de zakelijke informatie (wie doet wat in de vereniging, adressen, waar en wanneer wordt er getraind, wat zijn de examen-eisen, hoeveel kost het, inschrijfformulier, reglementen, de aktiviteiten kalender "van maand tot maand", bibliotheek, ...). Klik op het zonnetje van ons logo rechts en je bent weer hier terug.

Onder "Wat is Taekwondo?" kun je lezen wat Taekwondo is en waarom het zo'n geschikte sport is.

Op onze vereniging Taekyon trainen we serieus in een ontspannen vriendschappelijke sfeer. In "Wat is Taekyon?" vertellen we hoe we dat voor elkaar boksen.

Met woorden alleen kan je overigens geen enkele sport beschrijven en zeker niet een sport als Taekwondo. Als je op deze pagina niet genoeg informatie vindt, of als je de sfeer op onze vereniging wilt proeven kom dan gewoon een keer naar een training kijken. Publiek is altijd van harte welkom. Wil je weten hoe het beoefenen van Taekwondo voelt, maak dan een afspraak met een van de leraren. Je mag twee lessen op proef mee draaien. Bevalt het je dan schrijf je je in. Je kan bij ons ieder moment beginnen. Je hoeft niet te wachten tot er eens een beginnelingen kursus start.


Voorzitter: Jan-Willem Linchoten
Secretaris: Gerard Sleijpen