Bibliotheek


In onze bibliotheek vind je een collectie boeken over Taekwondo en andere zelfverdedigingssporten en over zaken die voor het beoefenen van Taekwondo van belang zijn. Gerard Sleijpen beheert onze bibliotheek. Jan-Willem Linschoten heeft de lijst van onze boeken geannoteerd, d.w.z., voorzien van commentaar en een beknopte indicatie van de inhoud.

Ben je lid van onze vereniging dan kan je kosteloos lenen. We vragen wel een borg van 10,- euro, die je na inleveren van het boek weer terugkrijgt. Je mag de werken drie weken lenen. Vergeet je te verlengen dan moet je een boete betalen van 2,- euro per week. Wil je een van deze boeken lenen (of de uitleentermijn met drie weken verlengen), reserveer dan elektronisch, d.w.z. vul het formulier in, of stuur een e-mail naar Gerard met vermelding van het boek dat je wilt lenen (of verlengen). Als je elektronisch reserveert voor donderdagavond krijg je het boek vrijdagavond.

Mocht je een leuk boek zien waarvan je denkt dat het goed in de bibliotheek past, zeg dat dan tegen iemand van het bestuur of stuur een e-mail naar Gerard. Dan kunnen we kijken of het boek aangeschaft kan worden.

Winkel    
Zoek je een leuk kado
voor 'n verjaardag
of voor 'n sinterklaas? ...

Pakken, sparringsequipment

Onze vereniging kan tegen gereduceerde prijzen artikelen kopen bij leverancier Rumblestore. Als je lid bent van onze vereniging en je bestelt via ons een pak of equipment voor onze sport, dan profiteer je daarvan mee. Hier vind je hoe je dat kunt doen.


Overig sportmateriaal met Taekyon logo

Verder kun je bij onze vereniging dat materiaal kopen waarmee je bij de beoefening van Taekwon-do veel plezier kan hebben en dat speciaal ontworpen is voor ons. Alle voorwerpen zijn van goede kwaliteit en voorzien van het clubembleem. We hebben sporttassen, trainingspakken, T-shirts, e.d. kopen. Als je een keer nieuwe tas nodig heb, of een nieuw trainingspak, of je wilt iemand een plezier doen met een sweatshirt, bestel het bij ons. Zoek hier uit wat je wilt hebben, zet je naam, het gewenste artikel (met maat) op een briefje, stop het briefje met de betaling in een envelop en geef die envelop aan Gerard Sleijpen. Hij zal zorgen dat je het bestelde krijgt. Bestel ruim voordat je het wilt hebben: er zit een levertijd op een aantal zaken. Het kan nuttig zijn om, voordat je besteld, een e-mail te sturen naar Gerard. Sommige artikelen hebben we op voorraad en die kan je dan gelijk de vrijdag na je e-mail kopen.Taekyon Houten
2017-03-31