Subsecties


Trainingstijden “Taekyon Houten”


Trainingstijden

Alle lessen en trainingen van Taekyon Houten worden gegeven in Gymzaal “Limes”.
Trainingstijden gesorteerd op (wijs keuze aan met de muis of click) groep, dag of trainingsonderwerp.


Vakantie en belangrijke data


Seizoen 2021-2022


Eerste les: 31 augustus 2021.
Laatste Taekyon activiteit: 7 juli 2022.
Eerste les seizoen 2022-2023: 23 augustus 2022.


Junioren en senioren:

Geen les:
  23-12-2021, 28-12-2021, 30-12-2021, 5-5-2022, 26-5-2022  


Alle leden:

Examens: 25-1-2022, 5-7-2022
Algemene ledenvergadering: 16-3-2022
Laatste training van het seizoen: 7-7-2022
Adressen sportzalen en routebeschrijvingen

Gymzaal   “Limes”
Raaigras 101C
3994 MB Houten
tel: 030 ????
Routebeschrijving (via google maps)

Deze gemeentelijke gymzaal is in Houten-Zuid in het schoolgebouw (Aventurijn, Montessori, BSO Buitenrijk) met dezelfde naam: “MFA Limes” in het vocabulaire van de Gemeente (Multi Functionele Accommodatie “Limes”, voor gewone mensen, “de brede school”). Deze nieuwe school ligt een meter of honderd ten zuiden van Houten Castellum aan de oostkant van het spoor. Er staat een kleine energie-centrale van Eneco (op de gelinkte kaart wordt in feite de locatie van deze energie-centrale gemarkeerd). Vanaf het spoor gezien ligt de school achter de centrale. De ingang van sportzaal is aan de kant van de energie-centrale. Als je voor de Limes staat, met de rug naar de energie-centrale is de sportzaal in het deel van het gebouw rechts dat uitsteekt. Boven de ingang staat in grote schaduwletters SPORT (nog verder naar rechts staat in letters van hetzelfde type LiMES). Kleedkamers zijn op de begane grond, vlakbij de ingang, de sportzaal ligt op de eerste verdieping.

Lopen of fietsen. De zaal ligt op loopafstand van het NS-station Houten Castellum, aan de oostkant van het spoor (het winkelcentrumpje ligt aan de westkant). Als je langs het spoor oploopt weg van Houten centrum (naar het zuiden), dan zie je na zo'n 200 meter de sportzaal aan je linkerhand.

Per auto. Kom je met de auto neem dan op de rondweg afslag naar de wijk De grassen. Deze afslag is in de buurt van de brug over het kanaal naar Schalkwijk. Rij dan zo dicht mogelijk langs het spoor op. Na zo'n 300 meter zie je rechts een energie-centrale van Eneco met daarachter een school. Dat is de Limes. Rij om de energie-centrale heen over de K&R en P&R parkeerplaats van de NS of sla vlak voor de energie-centrale rechts af en parkeer je auto voor de school.

Nationaal Sportcentrum Papendal
Arnhem
Routebeschrijving (via google maps)
Papendal ligt bij Wolfheeze in de buurt. Kom je vanaf Utrecht, neem de A12 naar Arnhem, afslag Wolfheeze (Let op: deze afslag is slechts een paar honderd meter voor die naar Nijmegen). Ga op het eind van de afrit naar rechts. Na de eerste kruising ligt Papendal rechts. Draai de oprit in, passeer de hotelaccomodatie (ligt aan de linkerkant), ga bij de T-kruising rechts en draai onmiddellijk links de parkeerplaats op. De UTI traint in het eerste gebouwencomplex (met zwembad).
Taekyon Houten
2021-09-04